Collectie

Nappiez Collectie

Hier vind je de volledige collectie bedtextiel van Nappiez voor dreumesen, peuters en de wat oudere kinderen. Met het verbeteren en het verder uitbreiden van onze collectie zijn we doorlopend bezig, zodat je altijd het Nappiez artikel vinden waar je naar op zoek bent.

Onze collectie

Het Nappiez assortiment bestaat uit de volgende comfortabele producten:

  • Natuurlijk dekbedden – Deze dekbedden met perkaline katoenen tijk en 100% Original Cotton® vulling of 100% zuiver Texelse scheerwol zijn volledig natuurlijk, ademend en anti-allergeen.
  • Synthetische dekbedden – Gevuld met Thermosoft® vezels zijn onze synthetische dekbedden heerlijk soepel, optimaal isolerend en goed wasbaar.
  • Kussens – Deze kussens gevuld met Ecodown® vezels zijn zo zacht als dons maar hebben wel alle voordelen van een synthetisch hoofdkussen.

De allerbeste kwaliteit

Onze synthetische en natuurlijke dekbedden en kussens zijn zeer populair door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, en onze focus op het gebruik van hoogwaardige materialen.
We streven met onze Nappiez dekbedden en hoofdkussens altijd naar de allerbeste kwaliteit. Daarom werken we samen met de beste producenten van katoenen tijk en gebruiken we alleen synthetische, katoenen en wollen vulling van de hoogste kwaliteit. Elk product is met zorg ontworpen, van de afmetingen tot het stiksel, zodat we slaapcomfort kunnen garanderen.

Scherpe prijzen

Nappiez combineert kwaliteit met een scherpe prijs, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke nachtrust. Doordat wij zelf onze dekbedden ontwerpen, rechtstreeks bij onze leverancier laten produceren en via internet verkopen kunnen we ze voor een mooie prijs aanbieden.