Nappiez Dekbedden

De collectie dekbedden van Nappiez bestaat uit zowel synthetische dekbedden als volledig katoenen dekbedden en wollen dekbedden. Alle uitvoeringen zijn licht met een optimale warmteverdeling en hebben mede daardoor een ongekend comfort.

Nappiez is dé specialist in dekbedden voor (jonge) kinderen vanaf twee jaar. De dekbedden zijn verkrijgbaar in de maten 100x135 cm, 120x150 cm en 140x200 cm. De vulling met perfecte warmte-isolatie is licht en daardoor bij uitstek geschikt voor (jonge) kinderen.

Voelt zacht aan en is sterk

De Nappiez dekbedden zijn gemaakt van alleen de meest hoogwaardige materialen. Bij zowel de synthetische als de volledig katoenen en wollen dekbedden is de tijk (het omhulsel van het dekbed) gemaakt van 100% perkaline katoen. Dit is een fijn geweven kwaliteit katoen, voelt zacht aan en is sterk.

Perfecte warmte

Bij de Nappiez dekbedden is extra veel aandacht besteed aan het stiksel. Het stiksel bepaalt namelijk hoe de warmte binnen het dekbed wordt verdeeld en vastgehouden. Door de kleine compartimenten blijft die beter op zijn plaats en wordt voorkomen dat er koude zones ontstaan.

Natuurlijke katoenen vulling

De vulling van onze Cotton Nature dekbedden is volledig gemaakt van katoen, om precies te zijn van 100% Original Cotton® vezels. Voor de Wollen dekbedden is gebruik gemaakt van 100% zuiver Texelse scheerwol. Om de vezels goed te verdelen is er bij de natuurlijke dekbedden gekozen voor een banenstiksel, deze houdt de katoenvezels en wol op hun plaats.

Synthetische vulling

Voor de synthetische dekbedden, de Nappiez Thermosoft dekbedden, is gekozen voor een hoogwaardige Thermosoft® vezelvulling. Deze kunstmatige vezels zijn hol en houden daardoor warmte optimaal vast. Ook zijn ze 100% anti-allergeen. Dankzij de Thermosoft® vulling, maar ook het speciale trapezium stiksel, is er een uitstekende warmteverdeling en vochtregulatie.

Hygiëne

Alle Nappiez dekbedden (en ook de hoofdkussens) zijn anti-allergeen. Dat betekent dat allergieën, zoals die voor de huisstofmijt, geen kans krijgen. Daarnaast zijn de dekbedden goed wasbaar, in de wasmachine op een temperatuur van 40 of 60°C. En ze kunnen worden gedroogd in de droogtrommel (op lage temperatuur).