Nappiez Kussens

Een fijn dekbed, een goed matras en een slaapkamer met voldoende frisse lucht zijn de belangrijkste elementen om ervoor te zorgen dat (jonge) kinderen lekker slapen. Even zo belangrijk is, na verloop van tijd, een prettig kussen.

Optimaal comfort

De kussens van Nappiez zijn speciaal ontwikkeld voor een optimaal comfort voor dreumesen, peuters en de wat oudere kinderen. De synthetische vulling behoudt tijdens het slapen en ook na langdurig gebruik zijn vorm waardoor je er heerlijk in ploft. Of het nu om korte slaapjes of de hele nacht doorslapen gaat, met deze kussens worden kinderen altijd heerlijk uitgerust weer wakker. Klaar voor een nieuwe dag vol leren en spelen.

Nappiez hoofdkussens

De Nappiez hoofdkussens zijn heerlijk zachte kussens die dankzij hun lage vulgewicht perfect passen bij (jonge) kinderen. Kinderen vanaf twee jaar zullen daardoor altijd heerlijk slapen met een Nappiez hoofdkussen. De kussens hebben een zachte perkaline katoenen tijk en zijn gevuld met Ecodown® vezels. Verkrijgbaar in de afmetingen: 40x60 cm, 50x60 cm en 60x70 cm.

Ecodown® vulling

De hoofdkussens van Nappiez zijn gevuld met de speciale Ecodown® vulling. Het biedt hetzelfde comfort als dons, maar dan wel met alle praktische eigenschappen van synthetisch materiaal. Zo kun je de kussens in de machine wassen op maximaal 60°C en drogen in de droogtrommel. Daarnaast zijn de kussens met Ecodown vulling anti-allergeen.