Nappiez Natuurlijke Dekbedden

De 100% natuurlijke Cotton Nature dekbedden van Nappiez zijn volledig vervaardigd uit katoen. Dit houdt in dat voor zowel de tijk als de vulling niets anders is gebruikt dan katoen wat zorgt voor goede ventilatie en vochtregulatie. De Cotton Nature dekbedden van Nappiez zijn verkrijgbaar in drie formaten: 100x135 cm, 120x150 cm en 140x200 cm. Ze zijn speciaal ontworpen voor (jonge) kinderen vanaf twee jaar oud.
De Wollen dekbedden van Nappiez zijn gevuld met 100% zuiver Texelse scheerwol en hebben dezelfde luxe perkaline katoenen tijk als de Cotton Nature dekbedden. De Wollen dekbedden zijn uitsluitend verkrijgbaar in het formaat 140x200 cm. 
Onze natuurlijke dekbedden zijn in een enkele en 4-seizoenen uitvoering leverbaar. De 4-seizoenen dekbedden bestaan uit twee delen (herfst en zomer) die eenvoudig kunnen worden samengevoegd d.m.v. drukknopen (140x200 cm d.m.v. een rits). Er is ook een katoenen dekbed speciaal voor de zomer.

Voordelen

Katoen is een natuurproduct met heel veel fijne eigenschappen:

  • Is een natuurlijk materiaal dat goed ademt en warmte reguleert
  • Is sterk en slijtvast
  • Voelt in de zomer koel aan en in de winter prettig warm
  • Absorbeert vocht uitstekend, fijn voor wie het 's nachts snel te warm heeft
  • Is anti-allergeen, goed wasbaar en te drogen in de droogtommel

Wol is ook een natuurproduct met ook veel fijne eigenschappen:

  • Is van nature anti bacterieel
  • Ademt heel erg goed
  • Voelt in de zomer koel aan en in de winter behaaglijk warm
  • Heeft een extreem goede vochtregulatie

Nappiez Cotton Nature

Onze Cotton Nature dekbedden zijn gevuld met de Original Cotton® vezels. Deze vezels staan bekend om hun grote isolerende vermogen en optimale ventilatie. Door het banenstiksel in het tijk blijft de vullling op zijn plaats. De 100% perkaline katoenen tijk is luchtig en heerlijk ademend. 

Nappiez Wol

Onze Wollen dekbedden zijn gevuld met 100% zuiver Texelse scheerwol. Wol staat bekend om zijn extreem goede vochtregulatie en perfecte isolatie. Ook dit dekbed heeft een banenstiksel en een 100% perkaline katoenen tijk. 

Nappiez Zomer

De Nappiez zomerdekbedden zijn superlichte dekbedden speciaal voor gebruik in de zomer. Ze zijn gevuld met Original Cotton® vezels, hebben een hoog vochtopnemend vermogen en bieden een uitstekende ventilatie. Dat is waarschijnlijk precies wat je zoekt voor je dreumes of peuter tijdens de warmere nachten van het jaar. De zomerdekbedden zijn voorzien van een banenstiksel en zijn beschikbaar in de maten 100x135 cm en 120x150 cm.