Over Nappiez

Over Nappiez

Zelf hadden wij behoeften aan beter beddengoed voor (jonge) kinderen. In combinatie met onze ervaring en die van onze producent zijn we in staat een leuke en zeer luxe collectie voor dreumesen, peuters en de wat oudere kinderen samen te stellen. Deze collectie wordt doorlopend geperfectioneerd met nieuwe en aangepaste producten, zonder dat dit ten koste gaat van de prijs.

Tijd voor een dutje

Onze producten worden in Nederland geproduceerd en ontworpen in nauwe samenspraak met onze producent. We hebben met opzet gekozen voor een fabrikant in Nederland, zodat we makkelijk kunnen schakelen en continue producten van topkwaliteit kunnen maken. Deze intensieve samenwerking zorgt ervoor dat we blijvend de kwaliteit kunnen bieden die jullie zoeken. Slapen wij ook beter van.

Het beste beddengoed

Bij Nappiez staan we voor kwaliteit, want elk geproduceerde artikel moet aan de strengste eisen voldoen. Alle producten worden gecontroleerd. Zo weten we zeker dat dreumesen, peuters en de wat oudere kinderen het beste beddengoed krijgen waaronder ze heerlijk kunnen slapen en veilig zijn.

Even bellen?

Wanneer je een vraag hebt over ons bedrijf of één van onze producten staan we je altijd graag te woord. Op onze contactpagina kun je ons direct een bericht sturen, waarna we zo snel mogelijk reageren. Even bellen? Vergeet dan niet ook even een telefoonnummer in te vullen.