Nappiez Synthetische Dekbedden

De synthetische dekbedden van Nappiez zijn kwalitatief hoogwaardige dekbedden tegen een bijzonder scherpe prijs. De soepele stof en de uitmuntende warmte-isolatie garanderen een optimaal comfort en dus een goede nachtrust voor elk (jong) kind.
De synthetische dekbedden van Nappiez zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 100x135 cm, 120x150 cm en 140x200 cm. Ze zijn speciaal ontworpen voor (jonge) kinderen vanaf twee jaar oud.
Al onze synthetische dekbedden zijn in een enkele en 4-seizoenen uitvoering leverbaar. De 4-seizoenen dekbedden bestaan uit twee delen (herfst en zomer) die eenvoudig kunnen worden samengevoegd d.m.v. drukknopen (140x200 cm d.m.v. een rits).

Voordelen

Kunstmatige materialen zijn heel veelzijdig en hebben daardoor een aantal duidelijke voordelen voor het gebruik bij dekbedden, hoofdkussens en ander bedtextiel:

  • Licht materiaal waardoor je optimale bewegingsvrijheid hebt in bed
  • Vormvast, zorgt dus ook op langere termijn voor een optimale warmte-isolatie
  • Sterk en slijtvast, gaat dus lang mee
  • Goed wasbaar zodat huisstofmijt geen kans krijgt
  • Mogelijkheid om te drogen in de droogtommel zodat het dekbed na het wassen dezelfde dag weer gebruikt kan worden

Nappiez Thermosoft Dekbed

Het Nappiez Thermosoft dekbed ontleent zijn naam aan de speciale Thermosoft vulling. Deze synthetische vezels bieden een uitgebalanceerde warmte-isolatie en zorgen voor een optimale vochtregulering. De katoenen tijk is luchtig, ademt en is zacht. Doordat de tijk met een trapezium stiksel in compartimenten is verdeeld wordt de warmte daar gehouden waar deze nodig is.